Haier nieuwe speler tablet markt

Geplaatst door op feb 7, 2013 in Blog, Innovatie | 0 reacties

haieHet Chinese Haier heeft tijdens CES 2013 aangekondigd dat het dit jaar ook de tablet-markt zal betreden. Het bedrijf is van plan om op korte termijn vier verschillende Android-tablets te lanceren. Het grootste verschil zal in de beelddiagonaal zitten en met 5,3 inch, 7 inch, 8 inch en 9,7 inch is er voor ieder wat wils.

Haier is niet nieuw op de ICT-markt, het bedrijf produceert onder andere ook laptops, maar vaak bereiken deze producten het Westen niet. In China is het aanbod van Haier producten groter en het bedrijf heeft daar een redelijk goede naam op het gebied van ICT.

Volgens insiders zou Haier zich met de nieuwe tablets willen onderscheiden door speciale software voor het bewerken van foto’s mee te leveren. Er zouden effecten kunnen worden toegevoegd en speciale filters kunnen worden gebruikt. Hierdoor hoeven foto’s voor het afdrukken in veel gevallen niet meer naar de PC te worden gekopieerd. Foto’s afdrukken zou met de nieuwe tablets dus nog beter en eenvoudiger worden.

Voor meer informatie over de nieuwe Haier-tablets zal je deze website goed in de gaten moeten houden, want over de exacte specificaties en prijzen van de nieuwe tablets is verder nog weinig bekend.

Haier Tablet